Thursday, January 12, 2017

Happy yellow accents




Glada gula accenter välkomnar i interiördesigner Rita Konsigs hem i London. Hon är dotter till den välkända brittiska designers Nina Cambell som är känd för sin eleganta stil. Här har hon dock ruckat lite på de idealen. Väggarna är målade i  'Greville Pink' från Adam Bray. En bjärt kontrast utgör de stoppade stolarna i gult läder  från Philippe Hurel och ett konstverk signerat Bill Mauldin från Honor Fraser Gallery i Los Angeles. 





Två länstolar fungerar som en avskiljare mellan matdelen och vardagsrumsdelen i den öppna planlösningen. Jag tycker det är trevligt att flytta ut möbler från väggarna och möblera i hela rummet, ytan utnyttjas bättre dessutom. Den till vänster är klädd i  'Casse-Noisette' by Décors Barbares. 



Vardagsrummet innehåller olika textilier och mönster med funkar fint ihop. Etro's röda sammet 'Palinuro' från Pierre Frey i en soffa och China Seas' 'Ziggurat' från Tissus d'Hélène på en annan. Spiselkransen kommer från Petworth Antique Centre, väggarna täcks av en opretentiös blandning av inramade tryck, foton, teckningar och konstverk som förstärker den lediga stilen. 


Den lilla ytan i badrummet blir så mycket mer intressant med en mönstrad tapet. 
Från Hinson kommer 'Martinique' som för tankarna till fräsch tropisk grönska. 





Foto: Paul Massey
Källa: House and garden UK 

No comments:

Post a Comment